…
…
…
…
…
…
13 Ağustos 2020, Perşembe Kütahya, Türkiye

İl Müdürlüğü Hizmet Binamızda Görevli Tüm Personele COVİD-19 İle Mücadele Kapsamında Eğitim Verildi


Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hizmet binamızda görevli tüm personele korona virüs (covid-19) ile mücadele kapsamında eğitim verildi.

 

13.08.2020 tarihinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda iki oturum şeklinde gerçekleşen eğitime İl Müdürümüz Ömer TURAN, İl Müdür Yardımcılarımız; Halil GÖK, Fatma UZ, Ercan TURHAN, Şube Müdürümüz Enver AKDEMİR ve İl Müdürlüğü Hizmet Binamızda görevli tüm personel katılım sağladı.

 

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğünde Sağlık Teknisyeni olarak görevli Diğer Sağlık Personeli (işyeri Hemşiresi) Oğuzhan ÖZER tarafından verilen eğitimde; Covid-19 hakkında genel bilgilendirme yapılarak alınan ve alınması gereken önlemler ile virüsten korunma yolları, virüsün bulaşma yolları ve kişisel etkileşim etkisi, kişisel temizliğin önemi ve Kişisel hijyen kuralları, maske kullanımında yapılan yanlışlar doğru maske kullanımı hakkında bilgi verildi.

 

Eğitim sonunda İl Müdürümüz Ömer TURAN; yeni alınan İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararları hakkında bilgi vererek tüm personelin COVİD-19’a karşı en üst düzeyde tedbirlerini alıp kurallara uyması gerektiğini dile getirerek uyarılarda bulundu.