…
…
…
…
…
17 Ocak 2020, Cuma Kütahya - Türkiye

İl Engelliler Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi


İl Engelliler Koordinasyon Kurulu Toplantısı Müdürlüğümüz sekretaryasında 17 Ocak 2020 tarihinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yeni Konukevi Toplantı Salonu’nda Vali Yardımcımız Mustafa GÜNEY başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Yardımcımız Mustafa GÜNEY başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Kütahya DPÜ Rektör Yardımcısı Muammer GAVAS, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ömer TURAN, Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Keziban ÇOLAK, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılım sağladı.

Toplantının ilk bölümünde 2019 yılı içerisinde yapılan toplantılar ve alınan kararlar hakkında bilgiler verildi. Daha sonra Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Ali Osman ALTINAY tarafından engelli öğrenciler ve vatandaşlarımız için yapılan faaliyetler hakkında bilgiler veren sunum yapıldı.

Toplantının son bölümünde kamu kurum ve kuruluşlarının engelli vatandaşlarımızın toplumda karşılaştıkları sorunların çözümüne ilişkin konularda fikir alışverişinde bulunuldu.