…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Ağustos 2019, Pazar Kütahya, Türkiye

Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Temmuz Ayı Etkinlikleri


08 Temmuz 1996 tarihinde şehadet şerbetini içen Şehidimiz Mustafa UZAN 'in şehadet yıllarında bizlere emanetleri ve anne babaları ilçe Müftüsü Nurullah KOÇHAN, İlçe Jandarma İlçe Müftümüz Nurullah KOÇHAN Aşr-ı Şerif okunarak İlçe Müftülüğümüzümüz daha ileride Şehidimiz için okutulan Kur'an-ı Kerim Hatimi'nin duası yapıldı. Şehidimizin şehadet yıldönümü anısına Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde ilçede uluslararası bir programa sağlandı. İlçemizdeki Şehitlikler ziyaret yeri Şehitlerimizin mezarları orada ruhları ithafen Mevlid-i Şerif okunup dualar edildi. Şehitliklerin ziyaretleri sırasında ise Gediz Ulu Camii 'nin milli birliği ve beraberliği azaltılması için ebediyete yaklaşıyor ebediyete intikal eden şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için onları namazına müteakip Mevlid-i Şerif okutuldu. Son olarak Gediz Belediyesi önündeki merkez programa sağlandı.

Okul Destek Projesi (ODES) kapsamındaki çocuklarımızla birlikte Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda film izleme etkinliği sunulmuştur.

AEP ve TBM eğitimleri hakkında 12 eğitim verildi. Yapılandırılmış halde 454 kişisel ulaşıldı.

Gediz İlçelerinde Bulunan 17 Şehit Yakınımız ve Gazilerimize ziyaretler gerçekleştirildi.