…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Aralık 2019, Pazartesi Kütahya, Türkiye

Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Kasım 2019 Ayı Etkinlikleri


Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de Türkiye'nin 2023 noktasında 81 ilde eş zamanlı düzenlenen fidan dikme etkinliği kapsamında Okul Destek Projesinden yararlanan 6 çocuğumuz ve 10 personelimizin katılımı ile Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksek Okulu bahçesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

 

Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’ nce 28 Kasım 2019 tarihinde Gediz Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Konferans Salonunda Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzde görevli Araştırmacı Nihat ÇINAR ve Gediz Ticaret Odası Genel Sekreteri Cavit CENGİZ’ in konuşmacı olarak katılımıyla panel gerçekleştirildi. Araştırmacı Nihat ÇINAR; “Finansal Okuryazarlık” ve Gediz Ticaret Odası Genel Sekreteri Cavit CENGİZ ise; “KOSGEB tarafından Kadın Girişimcilere Yönelik KOSGEB Destekleri” ile “İŞKUR tarafından Kadın Girişimcilere Sağlanan Destekler” hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Program sonunda panele katılan 84 Kadına sertifika dağıtımı gerçekleştirildi.

 

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında İlçemizde gerçekleşen müsabakalardan Gediz Spor- Kütahya Belediye Büyük Erkekler Basketbol Ligi maçı ile Kütahya 1. Amatör Ligi Dayınlarspor-Altınkent Belediye Spor Futbol Maçında sporcular sahaya “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” pankartıyla çıkarak bu soruna farkındalık ve duyarlılık oluşturmuşlardır. Ayrıca Gediz Belediye Başkanlığın’da kurumsal led ekrandan kadına karşı şiddetle ilgili görselleri dönüşümlü olarak yayınlamaya devam etmiştir.

 

İlçemizde bulunan 13 Şehit Yakınımız ve Gazilerimize ziyaretler gerçekleştirilmiştir.

           

Kasım ayında önleyici faaliyet olarak AEP ve TBM eğitimleri kapsamında 15 Eğitim gerçekleştirildi. Bu eğitimlerde 271 erkek ve 379 kadın olmak üzere toplamda 650 kişiye ulaşıldı.