…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
05 Temmuz 2019, Cuma Kütahya, Türkiye

Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Haziran Ayı Etkinlikleri


Mart ayında önleyici faaliyet olarak AEP eğitimleri. 162 Erkek, 127 Kadın olmak üzere toplamda 289 kişiye ulaşıldı.

31 Mart 2019 tarihinde yerleşik yerel seçimlerdeki ilk varsayılan servis alan ve görevine devam eden Gediz İlçesi Merkez Mahalle Muhtarları ile köy Muhtarları ve Gediz Kaymakamımız Muhammet ÖNDER, Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Güner YİĞİT, daire amirlerimiz ve 49 YİĞİT 'in açılış konuşması ile başladı. Güner YİĞİT'in tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar dileyen bir arada ve beraber arada çalışmayı önemini vurguladı. Toplantının sonraki bölümünde Sosyal Hizmet Merkezimizin sunmuş olduğu hizmetler ve tanıtımı Psikolojik Danışman Rukiye ÖZKAYA, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) ve Aile Eğitim Programı (AEP) tanıtımı ASDEP Personeli Abdullah BAŞ'da gerçekleştirildi. Toplantı; sonlandı ise muhtarlarımız sorularının cevaplanması ile son buldu.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu içeriği Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz personeline yönelik 26 Haziran 2019 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Afet ve Acil Durum Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nde hizmetli iş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Engin BARUT'ın “İş Sağlığı ve Temel Eğitimi ”Gerçekleştirildi.

11 Haziran 1995 tarihinde Tunceli İlinde hain teröristlerle kahramanca çatıştığı sırada şehadet şerbetini içen Şehidimiz Mustafa BİLGİN 'in şehadet yindeümünde bizlere emanetleri olan annesi Cemile Teyzeyi ve babası Nazım Amca İlçe Müftüsü Nurullah KOÇHAN ile ekonomik merkezindeki Güner YİĞİĞİNİNİ.

İlçe Müftülüğümüz'ün daha önceki ilçelerinde bir hatim okutulmuş ve ziyaretimizde İlçe Müftümüz'ün tanıtımıdır.

Şehidimizin şehadet yıldönümü anısına Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi.

İlçesinde bulunan 16 Şehit yakını ve Gazilerimize ziyaretler gerçekleştirildi.