…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mart 2021, Perşembe Kütahya, Türkiye

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni Gerçekleştirildi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları, Valimiz Ali ÇELİK tarafından şehit yakınları ile gazilere takdim edildi. 

81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni” kapsamında İlimizde Şehit J. Uzm. Çvş. Halil İbrahim ÖZTÜRK, Şehit J. Uzm. Çvş. Emre ÜÇKAN ile gaziler P. Uzm. Çvş. Mehmet BAŞER, P. Uzm. Çvş. Bayram İŞCAN, J. Uzm. Onb. İbrahim KIZMAZ’ın devlet övünç madalyaları ve beratları Sayın Valimiz  Ali ÇELİK tarafından verildi. 

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ tarafından dua edildi. 

Vali Ali ÇELİK, şehit ve gazilerin künyelerinin okunmasının ardından Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından tevdi edilen Devlet Övünç Madalyası ve beratları şehit yakınları ile gazilere takdim etti. 

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni’ne; Sayın Valimiz  Ali ÇELİK, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Albay Yusuf SARIOĞLU, Kütahya Belediye Başkan Vekili Salih ÖZDEN, Vali Yardımcıları Mustafa GÜNEY, Halil İbrahim ERTEKİN, Aydın BÖRÜ, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat KIRBAÇ, İl Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekilimiz Fatma UZ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban BAŞOĞUL, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Asım OKAT, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.