…
…
28 Aralık 2020, Pazartesi Kütahya, Türkiye

Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde Kalan Çocuklarımız İçin “Hareket ve Oyun Alanı” Kuruldu


İl Müdürlüğümüze bağlı hizmet vermekte olan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde kalan, çocuklarımız için “Muzipo Kids Hareket ve Oyun Alanı” kuruldu. Sayın Valimiz Ali ÇELİK, “Hareket ederek büyüyen sağlıklı nesiller” projesi kapsamında hayata geçirilen hareket ve oyun alanını inceleyerek çocuklarla bir araya geldi. 


Muzipo Kids, “Aynı Gökyüzünün Çocuklarıyız” Projesi ile İl Müdürlüğümüze bağlı hizmet vermekte olan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde Muzipo Kids Hareket ve Oyun Alanı kurarak çocukların yüzünü güldürdü. 


Muzipo Kids Hareket ve Oyun Alanı açılışı; Sayın Valimiz Ali ÇELİK, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekilimiz Fatma UZ, İl Müdür Yardımcımız Ercan TURHAN, Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Ali GEDİK, Muzipo Kids Kurucu Ortağı Aslı OLGUN ve Muzipo Kids Genel Müdür Yardımcısı Semih DADAŞ’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 


“Hareket ederek büyüyen sağlıklı nesiller” projesi kapsamında kurulan hareket ve oyun alanını inceleyen Sayın Valimiz Ali ÇELİK, "Çocuklarımız eğlenceli ve güvenli bir ortamda gerçek potansiyellerini keşfedecek" dedi.

 

Çocukların denge, koordinasyon ve esneklik becerilerini geliştiren hareket eğitimlerinin uygulanacağı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Evleri Sitesi - Muzipo Kids Hareket ve Oyun Alanında, çocuklara başarma duygusunu tattıran, onlara özgüven kazandıran etkinlikler gerçekleştirilecek.