…
…
…
…
…
11 Aralık 2019, Çarşamba Kütahya - Türkiye

Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa BİLİR ve İl Müdürümüz Ömer TURAN Başkanlığında Çocuk Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi


Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa BİLİR ve İl Müdürümüz Ömer TURAN başkanlığında 11 Aralık 2019 tarihinde Kütahya Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda “Çocuk Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

 

Toplantıya; İl Müdür Yardımcımız Halil GÖK, Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür V. Ercan TURHAN, Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Hüseyin KELEŞ, Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Havva CEYLAN, Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner YİĞİT, Simav Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Bilge SAPMAZ, Genel Müdürlüğümüz Daire Başkanlıklarında görevli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcıları ve Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda çocuk hizmetleri alanında çalışan tüm meslek elemanları katılım sağladı.

 

Çocuk Hizmetleri kapsamında 2018 ve 2019 yılında yapılan çalışmaların sunumun yapıldığı toplantıda, hizmet alanının daha etkin çalışabilmesi adına görüş ve önerilere yer verildi.