…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2022, Salı Kütahya, Türkiye

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri


8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında; Sayın Valimiz Ali ÇELİK ve eşi Nezihe ÇELİK’in katılımlarıyla İl Müdürlüğümüz bünyesinde Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Barosu, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü, Kütahya İl Jandarma Komutanlığı, Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü, Kütahya Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Yeşilay, YEDAM, Kızılay, Türk Kızılay Kütahya Kadın ve Üretken Eller Kadın Kooperatifi’nin katılımıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz binasında etkinlik gerçekleştirildi.

 

Tüm gün devam eden etkinlikte; kurumlar, sundukları hizmetleri tanıtarak katılım sağlayan kadınlara uygulamalar yaptırdı.

 

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde gerçekleştirilen konferanslara İl Müdürlüğümüz’e bağlı hizmet vermekte olan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü olarak katılım sağlandı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde gerçekleştirilen konferansa ŞÖNİM personeli konuşmacı olarak katılım sağladı.