…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2021, Pazartesi Kütahya, Türkiye

8 Mart Dünya Kadınlar Günü


Sayın Valimiz Ali ÇELİK ile eşi Nezihe ÇELİK; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce kurulan tanıtım ve bilgilendirme standımızı ziyaret etti.

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında; İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk, Kadın Kısım Amirliği, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürlüğümüzce de kurulan stantta kurum tanıtımı ve KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı. 

 

Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) hakkında bilgiler verilen stantları ziyaret edip faaliyetler hakkında bilgiler alan Sayın Valimiz Ali ÇELİK ile eşi Nezihe ÇELİK, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek personele ve vatandaşa karanfil verdi. 

 

Sayın Valimiz Ali ÇELİK ile eşi Nezihe ÇELİK 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Üretken Eller Kadın Kooperatifi Satış Mağazasını ziyaret ettiler.

 

Üretken Eller Kadın Kooperatifi Başkanı Aylin GİRGİN OĞUZ ile kooperatif üyeleri tarafından karşılanan Vali Ali ÇELİK ile eşi Nezihe ÇELİK, kadınların ürettikleri ürünleri inceleyip kooperatifin faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar.


50 üyesiyle 3 yıldır faaliyette olduklarını belirten Üretken Eller Kadın Kooperatifi Başkanı Aylin GİRGİN OĞUZ, Vali Ali ÇELİK ile eşi Nezihe ÇELİK’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Vali Ali ÇELİK ile eşi Nezihe ÇELİK’e Vali Yardımcısı Mustafa GÜNEY, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Tayfun GÜRSES, İl Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Fatma UZ ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet ÖZKALAY eşlik etti.