…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
26 Temmuz 2019, Cuma Kütahya, Türkiye

4. Eğitici Eğitimi Programı Sona Erdi


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve orada bir aile eğitimi programı (AEP) 20-26 Temmuz 2019 saatleri arasında Kütahya Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü Konferans Salonuunda AEP Eğitici Eğitimi gerçekleştirildi.

Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü komşularınızla ilgili 4. Eğitici Eğitimi Programı İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarında görev yapmakta olan; psikolog, sosyal çalışmacı, sosyolog, hemşire, öğretmen ve araştırma yapanların sayısı 31 kişi katılımı ile 22 Temmuz 2019 tarihinde İl Müdürü Ömer TURAN'ın açılış konuşmaları ile başladı.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmakta ... Dr. Himmet HATİPOĞLU, Psikolog Fatih AKINCI, Uzm. Özlem ÖZSOY, AEP Formatörü Serhat DERE, Yeşilay Formatörü Esra KAYA, Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Avukatı Mustafa Anıl KORKMAZ ve Araştırmacı 

AEP Formatörü Serhat DERE tarafından hazırlanan “4. Eğitici Eğitimi Programı ”Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz Konferans Konferansunda sunulan sertifika töreni ile sona erdi.