…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Aralık 2020, Perşembe Kütahya, Türkiye

3 Aralık Dünya Engelliler Günü


3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekilimiz Fatma UZ ve engelliler için Kütahya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri tarafından Sayın Valimiz Ali ÇELİK’e ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından Kütahya’daki engelli bireylere yönelik sürdürülen çalışmalar hakkında sunum eşliğinde bilgiler verildi. 

Ulaşılabilirlik Destek Programı kapsamında, Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonunun çalışmaları doğrultusunda erişilebilirlik belgesi almaya hak kazanan Kütahya Belediyesi, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün belgeleri Sayın Valimiz Ali ÇELİK tarafından takdim edildi. 

Sayın Valimiz Ali ÇELİK’in STK temsilcilerinin talep ve önerilerini dinlediği ziyaret karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi. 

Ziyarete; Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Vali Yardımcısı Mustafa GÜNEY, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekilimiz Fatma UZ, bazı daire müdürleri ile STK temsilcileri katıldı. 

 

Sayın Valimiz “Üretken Eller Kütahya Kadın Kooperatifi” üyelerinden Filiz SERVİ’yi iş yerinde ziyaret etti.

Sayın Valimiz Ali ÇELİK, gördüğü kurslarla engellerini aşarak üretime başlayan Üretken Eller Kütahya Kadın Kooperatifi üyelerinden Filiz SERVİ’yi iş yerinde ziyaret etti. 

Sakatlar Derneği Kütahya Şubesinin açtığı takı tasarımı kursunda öğrendikleriyle el becerilerini geliştiren ve kendi tasarımlarını Üretken Eller Kütahya Kadın Kooperatifi aracılığıyla satışa sunan Filiz SERVİ, Sayın Valimize tasarımları hakkında bilgiler verdi. 

Sayın Valimiz Ali ÇELİK’e Vali Yardımcısı Mustafa GÜNEY, İl Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekilimiz Fatma UZ, Üretken Eller Kadın Kooperatifi Başkanı Aylin GİRGİN OĞUZ ile kooperatif üyeleri eşlik etti.