…
…
…
23 Temmuz 2019, Salı Kütahya, Türkiye

2019 Yılı 3. Çocuk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleşti


2019 yılı 3. Çocuk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Mustafa GÜNEY başkan tarafından Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda bulunanşti.

2019/3 Çocuk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Yardımcımız Mustafa GÜNEY başkanlığında 23 Temmuz 2019 yılında saat 14: 00'da Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'ndaştişti.

Toplantıya ; Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Baro Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü, E Tipi Kapalı ve Açık İnfaz Kurumu Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü'nde hazırlandı.

Toplantıda; İl Koordinasyon Sekretarya Birimi tarafından, 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu’nun 2019 yılı Mayıs / Haziran’da müdürlükler onayı ve yönetim kurullarının sunumu yapıldı, sunumu tamamlandı, Cumhurbaşkanlığı Eylem Planları çalışmalarının açıklaması hakkında bilgiler yapıldı. Toplantıda çocuk hizmetleri alanında 2019 yılı ikinci altı planda planlanan planlama ve hizmetlerin yaygınlaştırılması yönünde görüş ve önerilere yer planek toplantı sonlandırıldı.