…
…
…
09 Eylül 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

Türkiye’de Kadın-Erkek Eşitliğine Duyarlı Planlama ve Bütçelemenin Uygulanması Projesi kapsamında üst düzey bilgilendirme ziyaretlerimiz devam ediyor.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü Sayın Gülser USTAOĞLU, başkanlığında “Türkiye’de Kadın-Erkek Eşitliğine Duyarlı Planlama ve Bütçelemenin Uygulanması Projesi” kapsamında üst düzey bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştirildi.

 

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Sayın Prof. Dr. Muharrem KILIÇ, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürü Sayın Oğuz Kağan GÜLDOĞAN, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Sayın Hasan Basri KURT ve Gelir İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Sayın İdris ŞENYURT ile gerçekleştirilen görüşmelerde Proje ile ilgili bilgilendirme yapılarak, proje faaliyetlerini yakın işbirliği içinde sürdürme ve özellikle 2021 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesi planlanan üst düzey bürokratlara yönelik seminerlere aktif katılım konusunda mutabık kalınmıştır.