…
…
…
…
03 Eylül 2020, Perşembe Ankara, Türkiye

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Teknik Kurulu’nun Eylül Ayı Toplantısı Video Konferans Aracılığıyla Gerçekleştirildi.


Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Teknik Kurulu’nun Eylül Ayı Toplantısı Video Konferans Aracılığıyla Gerçekleştirildi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Teknik Kurulu’nun Eylül Ayı Toplantısı Video Konferansla Gerçekleştirildi.
2019 Kasım ayından bu yana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız koordinasyonunda; Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğinde yürütülmekte olan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı (2020-2021)” izlenmesi ve değerlendirilmesinden sorumlu “Teknik Kurul” Eylül ayı toplantısı 3 Eylül 2020 Perşembe günü, video konferans aracılığıyla gerçekleştirilmiştir.

Kadının Statüsü Genel Müdürü Sayın Gülser USTAOĞLU başkanlığında, ilgili Bakanlık ve birimlerden toplam 20 temsilcinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda; Koordinasyon Planı’nda yer alan faaliyetler kapsamında oluşturulan takip çizelgesindeki mevcut tedbirler ve faaliyetlerin uygulanmasında sağlanan güncel gelişmelere ilişkin bilgiler paylaşılmıştır.
Salgın ile mücadele sürecinde gerçekleştirilmesinde güçlük yaşanan faaliyetlere yönelik alınabilecek tedbirler kapsamında istişarelerde bulunulmuştur.