…
03 Kasım 2017, Cuma

Bakanlığımız ve İslam İşbirliği Teşkilatı İstişari Kadın Konseyi desteğiyle düzenlenen ''Ally For Future Genç Kadın Liderlik Eğitim Programı'' başladı


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve İslam İşbirliği Teşkilatı İstişari Kadın Konseyi desteğiyle düzenlenen ‘’Ally For Future Genç Kadın Liderlik Eğitim Programı’’ başladı.
2-11 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul ve Ankara’da devam edecek Liderlik Eğitim Programına, İİT üyesi ve gözlemci statüsünde olan 50 farklı ülkeden 60 kişi katılım sağlayacak.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, başkanlığını Dr. Esra Albayrak’ın yürüttüğü İİT Kadın Konseyi’nin dünyadaki Müslüman kadınlar için yeni bir umut ve önemli bir platform olduğunu söyledi.‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dünya 5’ten büyüktür’ çağrısını iyi okumalıyız. Müslüman kadınların dünyaya söyleyecek sözleri, yapacak işleri var’’ diyen Bakan Kaya, ‘’Ally For Future Programı bu anlamda değerli bir tecrübe olacak. 50 farklı ülkeden 60 genç kadın lider adayı, yeni kardeşlikler inşa edecek’’ dedi.