…
23 Aralık 2016, Cuma

Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi Bilgilendirme Toplantısı


Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü’nün ana yararlanıcısı olduğu ‘Aile İçi Şiddetle Mücadele’ projesi kapsamında sürdürülen çalışmaların Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı üst düzey yetkilileri ile paylaşıldığı toplantı 23 Aralık 2016 tarihinde Genel Müdürlüğümüz Toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Hakkı ÖZTÜRK’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya;  Müsteşar Yardımcıları, Bakanlığımız ilgili Genel Müdürlük ve Başkanlık yetkilileri, Genel Müdürümüz Gülser USTAOĞLU ve Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi uzmanları katılım sağlamıştır.
 
Toplantıda ; 2014 yılında başlayıp 2016 sonunda tamamlanan Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ve proje çıktıları yetkililer ile paylaşılmıştır.
 
Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi sinevizyon gösterimi ile başlayan bilgilendirme toplantısında; Projenin tanıtımı ve proje kapsamında geliştirilen tavsiye raporlarının sunumu gerçekleştirilmiştir.
 
Ayrıca raporlar sonrasında elde edilen bulgular ile tavsiyeler sunum esnasında katılımcılarla paylaşılmış olup, sunum sonrasında görüş ve değerlendirmeler ile toplantı tamamlanmıştır.