…
14 Temmuz 2017, Cuma

15 Temmuz'un Kahraman Kadınları Sizleri Unutmayacağız, Unutturmayacağız!


15 Temmuz'un Kahraman Kadınları sizleri unutmayacağız!
  15 Temmuz 2016 sadece bizim Ülkemiz için değil Dünya için de “güçlü bir lider, vazgeçilmez özgürlük ve istiklal, birlik, beraberlik, başarı ve vatan sevgisi destanının yazıldığı tarih olarak kayda geçti.
Bu destan tarihteki atalarımızın mirasıydı, bizden sonraki neslin yol haritası.
Bu destan büyük bir fedakârlıktı, kim neye sahipse onu ortaya koydu.
Bu destan, fesat olanın, ülkemize zarar vermek isteyenlerin hüsranıydı.
Bu destan, büyüyen gelişen ülkemizin insanını görmezden gelenin gördüğü en büyük dersti.Bu destanı Türk Milleti yazdı, tüm dünya okuyacak…
15 Temmuz, Türkiye’ye diz çöktürmek için yapılmış bir işgal hareketidir. Ve bu aziz millet, hiçbir güce boyun eğemeyeceğini, hiçbir baskıya razı olmadığını, hiçbir sultayı kabul etmeyeceğini en güçlü biçimde ortaya koymuştur. Vatan uğrunda canını feda eden 250 şehidimiz ve yaralanan 2.193 gazimiz bu güçlü iradenin en büyük delilidir. 
Çocuklarını komşuya emanet edip, gecenin kör karanlığında, çıplak ayaklarıyla tankın önünde dimdik duran Annelere!
Gelecek kaygısı taşımadan ölümü göze alarak tankın paletlerinin altına yatan Gençlere!
Demokrasi nöbetini canı pahasına tutan, ölüme meydan okuyan tüm Kahramanlara,
Birlik çağrısını yaparken kime seslendiğinin farkında olan Cumhurbaşkanımıza,Şükran ve minnetlerimizle…
 Sadece yüreklerinizle tankların, tüfeklerin üzerine yürüdünüz.
Bu Millet nasıl ki geçmişte verilen savaşlarda şehit ya da  gazi olan kahramanlarını unutmadıysa sizleri de unutmayacak. Gelecek nesillere anlatılacak bir kahramanlık destanı yazdınız.
Milletimiz sizlerle tüm dünyaya demokrasi dersi verdi. Bu hain kalkışmayı önlemek için meydanlarda, sokaklarda adeta sivil seferberlik ilan etti.
Milletimiz kadını, erkeği, yaşlısı , genci ve çocuğu ile  Demokrasisi ve Milli iradesinin yanında durarak  dünyaya gücünü bir kez daha gösterdi.
 
Hain darbe planlarının hiçbir şekilde Türkiye'ye uygulanamayacağını ortaya koydu.
Hain darbecilerin en ağır saldırısını yaptığı Ankara Gölbaşı'nda yer alan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda 42 polis şehit oldu.
Saldırıda Özel Harekât Merkezi'nde görevli özel harekatçı 6 kadın polis ; Özel harekatçı komiserler Zeynep SAĞIR, Selda GÜNGÖR, Kübra DOĞANAY, Demet SEZEN  ile 1 yıl önce göreve başlayan Cennet YİĞİT ve Gülşah GÜLER  şehit oldu. Hain darbeci teröristlerin karşısına dikilen sivil kadınlarımız Ayşe AYKAÇ ve  Sevgi YEŞİLYURT şehit oldu.Çocuğunu bırakıp göreve  gitti…
Şehit Komiser  Demet SEZEN  3 yaşındaki oğlunu evde bırakıp ; Şehitlik, şahadet en büyük mertebe diyerek  göreve gitti.Milli  kahramanlarımızla aynı vatanın evladı olmaktan gurur duyuyoruz. 
15 Temmuz bizim için, yeniden diriliş günüdür. Milli iradenin gücünü ve önemini hatırlatan bir gündür. Şehitlerimizin bütün vakarıyla aramızda olduğunu gösteren bir gündür. Gazilerimizin kahramanlığını zihinlerde canlı tutan bir gündür. Bu milletin bütün kirli tezgâhlara rağmen bir ve bütün olduğunu gösteren bir gündür. Bugün milletimizin şehitlerini, gazilerini ve onların ailelerini asla unutmadığını gösteren bir gündür. 
Şehitlerimizin hatırasını yaşatmaktan onur duyuyoruz. Onların bize emanet ettiği ailelerine hizmet etmekten gurur duyuyoruz.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün birlik ve beraberliğimize, demokrasimize güç katmasını diliyoruz.
Tarih boyunca vatan savunmasında canını esirgemeyen kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor; Gazilerimize de hayırlı bir ömür diliyoruz.