…
15 Haziran 2024, Cumartesi Konya,Türkiye

İl Müdürümüz Abdullah NEŞELİ'nin Kurban Bayramı Mesajı


Bir Kurban Bayramı ve Babalar gününe ulaşmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Yardımlaşma ve paylaşmanın bolca yaşanacağı, aramızdaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişeceği, birlik ve beraberliğin güçleneceği, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri olan Kurban Bayramı ile ailesi için her türlü fedakarlığı üstlenen, her türlü zorluğa göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalarımızın günü aynı güne denk geldi, Umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı Kurban bayramında baş tacımız babalarımıza en içten sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Bayram gününde babalarımızı ziyaret etmek, birlikte vakit geçirmek kısacası mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, en büyük armağan olacaktır.

Kurban Bayramı ve Babalar günün vesilesi ile başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların gününü kutluyor Kurban bayramının ailemize, milletimize ve Gazze başta olmak üzere dünyaya huzur ve barış getirmesini diliyorum.

Bu duygularla huzur şehri sakinleri Konyalı hemşerilerime en içten selam ve saygılarımı sunuyorum.