…
…
…
…
…
…
26 Mart 2020, Perşembe Kırşehir, Türkiye

Yaşlılarımız İçin Vefa Sosyal Destek Grubu Oluşturuldu.


Bakanlığımızın talimatları çerçevesinde Kırşehir Valiliği koordinasyonunda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün de içinde bulunduğu Vefa Sosyal Destek Grubu olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız.

Valiliğimiz koordinasyonunda yürütülen Vefa Sosyal Destek Programında büyüklerimize hizmet ediyoruz.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan tek başına yaşayan veya herhangi bir yakını bulunmayan vatandaşlar tarafından 112,155 ve 156 numaraları üzerinden iletilen ihtiyaçları İlimiz Vefa Koordinasyon Grubu tarafından ivedilikle karşılanmaktadır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz personellerimiz çağrı merkezinde görevlendirilmiştir. 112, 155 ve 156 numaralı telefonlar üzerinden çağrı merkezine iletilen talepler çağrı merkezinde oluşturulan Vefa İletişim Merkezleri tarafından alınıp sahada görevli Emniyet Müdürlüğü, Kırşehir Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İl Müdürlüğümüz ekiplerince karşılanmaktadır.

Kurumumuz Sosyal Devlet yapısı gereği yapılan bu büyük hizmete; yürütücü ekipte 13 kişi ile hizmet ekibinde 5 kişi ve 4 araç ile destek vermektedir.