…
…
…
16 Aralık 2019, Pazartesi Kırşehir, Türkiye

Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Yarışması Düzenlendi.


Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çocuk Evi, Çocuk Evleri Sitelerinde, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Etkinliklerle Değerler Eğitimi” kitabı çerçevesinde değerler eğitimi programları vasıtasıyla manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sonucu “Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Yarışması” düzenlenmiştir. Yarışmaya Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ile Fatma Bacı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımız katıldı.

14 Aralık 2019 tarihi saat 10:00’da İl Müdürlüğümüzde gerçekleşen yarışmaya 32 çocuğumuz katılım sağladı. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüzde koruma ve bakım altında bulunan erkek çocuklarımızdan bir asil ve bir yedek, kız çocuklarımızdan bir asil ve bir yedek olmak üzere dört çocuğumuz dereceye girmeye hak kazanmıştır.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Umre ile ödüllendirilecek olup, Kırşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak dereceye giren çocuklarımızın başarılarını kutluyoruz.