…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
31 Ağustos 2020, Pazartesi Kırşehir, Türkiye

Şeyh Edebali Düşler Atölyesi Projesi Hayata Geçiriliyor.


İl Müdürlüğümüze bağlı Kırşehir Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan ve KOP tarafından kabul edilen “Şeyh Edebali Düşler Atölyesi KOP ile Kuruluyor” projesi kapsamında projenin amacına uygun yürütülebilmesi için toplantı düzenlendi.

Yapılan toplantıda çocuklarımızın de önerileri dikkate alınarak mimari taslak hazırlandı. KOP desteği ile hayata geçecek olan proje için ilk balyoz vuruldu.

1200 proje arasından seçilen ve ilimizi temsil edecek olan projenin hayata geçmesi ile Çocuk Destek Merkezinde hizmet alan tüm gençlere psiko-sosyal destek sağlamayı, mesleki eğitim desteği ile ara eleman olarak yetiştirmeyi, aynı zamanda kurulacak atölyelerdeki eğitimlerle insani, vicdani ve ahlaki yönü güçlü bireyler olarak yetiştirilmelerini amaçlanmaktadır.

Bu amaçla KOP projesi kapsamında kütüphane, bilgisayar atölyesi, uygulamalı mutfak atölyesi, müzik atölyesi, resim atölyesi, terapi atölyesi, kuaför atölyesi ve akıl zeka oyunları atölyesi kurulacak.

İl Müdürlüğü olarak projede emeği geçen Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eder, projede başarılar dileriz.