…
…
…
…
22 Haziran 2020, Pazartesi Kırşehir, Türkiye

Şeyh Edebali Düşler Atölyesi Kuruluyor.


Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünün hazırladığı proje,  KOP tarafından kabul edildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Kırşehir Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünün “Şeyh Edebali Düşler Atölyesi KOP ile Kuruluyor Projesi”  Konya Ovası Projesi Bölge İdaresi Başkanlığı tarafından kabul edilen projeler arasında yer aldı. Birbirinden iddialı 1200 proje arasından seçilen proje Osmanlı Devletinin kurucularından,  Ahi Şeyhi aynı zamanda İslam âlimi olan hemşerimiz Şeyh Edebali‘nin adını taşıyor.

Çocuk Destek Merkezinde hizmet alan tüm gençlere psiko-sosyal destek sağlamayı, mesleki eğitim desteği ile ara eleman olarak yetiştirmeyi, aynı zamanda kurulacak atölyelerdeki eğitimlerle insani, vicdani ve ahlaki yönü güçlü bireyler olarak yetiştirilmelerini amaçlanmaktadır. Bu amaçla KOP projesi kapsamında kütüphane, bilgisayar atölyesi, uygulamalı mutfak atölyesi, müzik atölyesi, resim atölyesi, terapi atölyesi, kuaför atölyesi ve akıl zeka oyunları atölyesi kurulacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak 1200 proje arasından büyük başarı elde ederek ilimizi temsil edecek olan “Şeyh Edebali Düşler Atölyesi” projesine emeği geçen Çocuk Destek Merkezi Çalışanlarına teşekkür ediyor,  projelerinde başarılar diliyoruz.