…
…
…
…
16 Kasım 2020, Pazartesi Kırşehir, Türkiye

Sağlık-Sen Genel Başkanı Sayın Semih Durmuş İl Müdürlüğümüzü Ziyaret Ett


Sağlık-Sen Genel Başkanı Sayın Semih Durmuş Genel Başkan Yardımcısı Sayın Abdülaziz Aslan, Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Mehmet Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kadir Turpçu ile birlikte İl Müdürümüz Ramazan Baykara'yı makamında ziyaret etti.
Ziyaret esnasından Genel Başkan Semih Durmuş tim Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarınızda büyük bir özveri ile çalışılmasını takdirle karşıladıklarını dile getirdi. Özellikle pandemi süresince Covid-19 ile mücadele kapsamında hizmet alanlarımıza yönelik yapılan çalışma ve fedakârlıktan dolayı teşekkürlerini iletti.
Ziyaret esnasında İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda çalışan personellerimizin dilek ve taleplerini sayın genel başkana iletme fırsatımız olurken, değinilen konular ile ilgileneceklerini beyan etmişlerdir.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları adına sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette İl Müdürümüz Ramazan Baykara ziyaretin anısına Sayın Semih Durmuş'a ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek bir plaket takdim etti.