…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
23 Ocak 2020, Perşembe Kırşehir, Türkiye

Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti.


Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli İl Müdürlüğümüzü ve Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızı ziyaret etti.

Ziyarette Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ramazan Baykara, kurumumuzun iş ve işleyişleri, yatırımları ve kuruluşlarımızın mevcut durumları ve İl Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen iş ve işlemler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara’nın Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirilen işlemler hakkında bilgi vermesinin ardından; kuruluş müdürlerimizin kuruluşları hakkında sundukları brifingleri dinleyen Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün önemli bir rol üstlendiğini belirterek, yürütülen projeler ve faaliyetler kapsamında şehrin vekili olarak ellerinden geleni her zaman yapacaklarını belirtti. Vekilimiz, Müdürlüğümüze bağlı Fatma Bacı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan ve eğitim öğretim yarıyıl tatili döneminde başarılı olan öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim etti.

Daha sonra Kırşehir Huzurevi Müdürlüğünde kalan yaşlılarımızı ziyaret eden Milletvekilimiz, ‘Değerli büyüklerimizin hayatlarını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri bizim için çok önemlidir, büyüklerimizin yüzlerini gülerken görmek bizleri de mutlu ediyor. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Sevgi ve saygıya her zaman layık olan sizleri ziyaret etmek, sizlerle hasbihal etmek, sizlerin hayır duanızı almak bize güç veriyor. Bu duygularla, tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum’ dedi.

Akabinde Fatma Bacı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ve Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü sırasıyla ziyaret eden Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli, koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımız ve engelli kardeşlerimiz ile ayrı ayrı ilgilenerek sohbet etmiştir.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara; Milletvekilimizin gerçekleştirmiş olduğu ziyarete duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın Vekilimizin, kuruluşlarımızdan hizmet alanları ve çalışma arkadaşlarımızı ziyaret etmesi bizi son derece mutlu etmiştir. İl Müdürlüğümüzün çalışmalarında sunulan hizmetleri en iyi noktaya getirinceye kadar devletin imkânları ölçüsünde desteklerini esirgemeyen “Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli ’ye huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.