…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Ekim 2020, Cuma Türkiye, Kırşehir

Kuruluşlarımızda 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi.


1 Ekim Dünya Yaşlılar gününde İl Müdürümüz Ramazan Baykara Müdürlüğümüze bağlı Kırşehir Huzurevini ziyaret etti. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını dolayısıyla huzurevinden dışarı çıkamayan yaşlılarımıza Sn. Valimiz İbrahim Akın'ın selamlarını ve hediyeleri takdim etti. Sayın Valimiz 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü görüntülü konuşma ile kutladı. Ziyaret ve hediyelerden memnun olan yaşlılarımız mutluluklarını dile getirdi. Ayrıca Huzurevi personeli tarafından yaşlılara eğlence düzenlendi.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara ziyaret sonunda Sn. Bakanımızın 10 günlük vardiyada özveri ve şefkatle yaşlılara hizmet sunan huzurevi personeli için hazırlattığı teşekkür belgesini dağıttı.

Kırşehir Huzurevi ziyaretinin ardından İl Müdürümüz Ramazan Baykara Müdürlüğümüze bağlı izole kuruluşumuz Osman Yalçınkaya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaret etti. İl Müdürümüzün pandemi sürecinde kuruluş dışına çıkamayan yaşlılarımız ile sohbet etmesinin ardından yaşlılarımız, Valimiz Sayın İbrahim Akın ile görüntülü konuşma gerçekleştirdi. Valimiz Sayın İbrahim Akın yaşlılarımız ile teker teker konuşarak 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günlerini kutladı.

Ziyaret sonunda İl Müdürümüz Ramazan Baykara Sayın Valimizin yaşlılarımıza gönderdiği hediyeleri takdim etmesinin ardından kuruluş personellerine pandemi sürecinde Sn. Bakanımızın 10 günlük vardiyada özveri ve şefkatle yaşlılara hizmet sunan kuruluş personeli için hazırlattığı teşekkür belgesini dağıttı.

Aynı gün yine Müdürlüğümüze bağlı Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi Müdürlüğünde 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü kapsamında yaşlılarımız ve kuruluş personeli arasında tavla turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvada Kemal Tekeli ve İmdat Özdemir isimli yaşlılarımız finale kaldı. Final müsabakası sonucunda İmdat Özdemir isimli yaşlımız şampiyon oldu. Yaşlımızı kutlar, katılan tüm personel ve yaşlılarımıza teşekkür ederiz.

Etkinliklere Pandemi süreci nedeniyle İl Müdürümüz Ramazan Baykara görüntülü olarak katılarak Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ve Sayın Valimiz İbrahim AKIN'ın selamlarını iletti. Devam eden görüntülü konuşmada İl Müdürümüz Ramazan Baykara “Ne mutlu ki bizler, millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe sahibiz. Onların geniş ufukları, tecrübeleriyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar yarınlara da ışık tutan önemli birer kaynaktır. Bugünlerimizin mimarı olan saygıdeğer büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde uzun ömürler diliyorum” dedi.

Sayın Valimiz tarafından gönderilen hediye paketlerinin yaşlılarımıza takdim edilmesinin ardından yaşlılarımızla ile gün boyu etkinliklere devam edildi.
Kırşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak 1 Ekim Dünya Yaşlılar gününü kutlar sağlıklı ömürler dileriz.