…
06 Şubat 2020, Perşembe Kırşehir, Türkiye

Kırşehir Huzurevi Tarafından Ankara İline Gezi Düzenlendi


Kırşehir Huzurevi tarafından kuruluşta kalan yaşlıların sosyalleşmeleri,  aktif olmaları, yalnızlık hissinden kurtulup kendilerini günlük yaşamın içinde hissetmeleri ve yaşlıların sosyal, kültürel zenginliğini artırmak için 05.02.2020 tarihinde Ankara iline gezi düzenlendi.

Her türlü ihtiyaçlarını karşılanan yaşlılar meslek elemanları eşliğinde Ankara ilinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler.  Aslanlı Yol’dan geçip, milli mücadelenin anlatıldığı müzeyi gezdiler. Milli duyguları derinden hisseden yaşlılar geçmişte yaşanan savaşlar, Atatürk`ün ilke ve inkılapları ve Kuvayı milliye ruhu hakkında bilgi edindi. Milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu günlerde vatanın ne kadar zor şartlar halinde kazanıldığını tekrar hatırlanmış oldu. Başta Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimize minnetlerini dile getiren yaşlıların ziyareti daha da anlam kazandı.

Anıtkabir ziyaretinden sonra Atatürk Orman Çiftliğinde yemek yenildi. Yaşlılarımız akşam saatlerinde huzurevine geri döndüler. Keyifli ve kaliteli vakit geçiren yaşlılarımız mutluluklarını dile getirdiler.

Kuruluş Müdür Vekili Fatih GÖÇER yaşlıların her anlamda ihtiyaçlarının karşılanmasının önemini, bu konudaki hassasiyetlerini ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İl Müdürümüz Ramazan BAYKARA’ya teşekkürlerini dile getirdi.