…
…
…
…
26 Aralık 2019, Perşembe Kırşehir, Türkiye

Kıbrıs Gazilerimize İl Müdürümüz Tarafından Milli Mücadele Madalyası Takdim Edildi.


Bakanlığımız Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü başkanlığında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından Milli Mücadele Madalyaları Tüzüğü kapsamında Kıbrıs Barış Harekâtına katılan gaziler için hazırlanan Milli Mücadele Madalyası ve Beratı ilimizdeki Kıbrıs Gazilerimize takdim edilmiştir.

İl Müdürlüğümüz Konferans Salonunda düzenlenen törenlere katılamayan Muharip Gazilerimiz İbrahim Arslan’ın eşi Safinur Arslan, Ahmet Akbaş’ın eşi Günnur Akbaş ve Nurettin Polat’ın eşi Fatma Polat’a madalyalarını İl Müdürümüz Ramazan Baykara takdim etti.

Muharip Gaziler Dernek Başkanı Kemal Parlak İl Müdürümüz Ramazan Baykara’ya gösterdikleri ilgi ve alakadan teşekkürlerini sunarak “ Bizlerin bu madalyaları ilelebet göğsümüzde gururla taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi

İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara “Kıbrıs Barış Harekâtında bayrak uğruna bu vatan için can vermiş şehadet rütbesine ulaşmış şehitlerimize rahmet, gazilik onuruna ulaşmış bütün gazilerimize Rabbimizden uzun ve hayırlı bir ömür diliyoruz. Bu vatan size minnettardır. Bu madalyalar sizin onurunuz, şerefinizdir. Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk ve Sayın Valimiz İbrahim Akın’ın selamlarını ileterek bu madalyaları sizlere takdim etmekten büyük gurur duyuyorum.” dedi.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara’nın Gazilerimize Milli Mücadele Madalyasını vermesi ile sona erdi.