…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
24 Şubat 2020, Pazartesi Kırşehir, Türkiye

KADEM Yaşlılarımızla Kahvaltıda Buluştu.


Kadın ve Demokrasi Derneği Kırşehir İl Temsilciliği “Kuşaktan Kuşağa Değerler köprüsü” etkinliği kapsamında bugün saha gönüllüleri ile birlikte, Müdürlüğümüze bağlı Kırşehir Huzurevi Müdürlüğü ve Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi Müdürlüğü sakinleri ile İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda kahvaltı programı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara “Kadem’e yaptıkları bu anlamlı organizasyonda yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını hissettirdiler ve onların yanlarında olduklarını dile getirdiler ve hissettirdiler. Ben bütün yaşlılarımız adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sayın Valimizin Eşi Saliha Akın Kadem yetkililerine böyle anlamlı bir organizasyona imza attıkları için teşekkürlerini iletti.

Kadem Kırşehir Temsilcisi Seher Ünsal “İl Müdürümüz Ramazan Baykara’ya ve Kuruluş Müdürlerimize bizi yalnız bırakmadıkları ve desteklerini esirgemedikleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Gerek engelli gerek yaşlı gerekse çocuklarımıza yönelik programlarımızda her zaman yanımızda oldular” dedi.

Sayın Valimizin değerli eşi Saliha Akın,  AEÜ Rektörümüzün eşi Kadriye Karakaya,  İl Emniyet Müdürümüzün eşi Pınar Türesin’in de katıldığı bu güzel programda huzurevi sakinlerimizle muhabbet ederek onlarla sohbet ettiler, vatanın bekası için hayır duasında bulundular ve devletin sağladığı imkânlar için müteşekkir olduklarını bildirdiler.