…
19 Mart 2021, Cuma Kırşehir, Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara’nın Yaşlılar Haftası Mesajı.


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ramazan Baykara Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında "Yeni nesillerin milli ve manevi değerlere sahip gençler olarak yetiştirilmesinde büyük katkıları olan değerli büyüklerimize göstereceğimiz hürmet, aynı zamanda bir ahde vefa olacaktır. Tecrübe ve birikimlerinden istifade ettiğimiz yaşlılarımız; dün ile bugün arasında köprü kuran, değerlerimizi gelecek nesillere taşıyarak çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesinde büyük emekleri olan değerli büyüklerimizdir” dedi.

İl Müdürümüz sözlerine şu şekilde devam etti: "Hayatın tartışmasız gerçeklerinden birisi olan yaşlılık, kişilerin bir ömür boyunca karşılaştığı olaylar karşısında önemli deneyimler kazanarak bilgelik safhasına ulaştığı bir evredir. Bu evrede yaşlılarımızla aynı çatı altında kalarak onların tecrübe ve birikimlerinden çocuklarımızın, gençlerimizin ve bizlerin faydalanması gerekir.

Yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Siz, büyüklerimiz dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızsınız. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan siz yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak, hastalandığınızda sizlere tedavi konusunda öncelik tanımak, okuyamadığınızda gözünüz, duyamadığınızda kulağınız ve yürüyemediğinizde ayaklarınız olmak bizim için bir minnet borcudur. Bu duygularla siz değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımla, yaşam sevinçlerinizin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.