…
18 Haziran 2021, Cuma Kırşehir, Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara’dan Babalar Günü Mesajı.


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ramazan Baykara Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

İl Müdürümüz mesajında; Yaşımız kaç olursa olsun daima akıl danıştığımız, bilgisi ve tecrübesiyle yolumuzu aydınlatan, yaşam rehberimiz babalarımızın izinden yürümek ve emeklerinin karşılığını vermek evlat olarak hepimizin görevidir.

Hangi yaşta olursa olsun evlatlarına varlıklarıyla güven veren, evimizin direği babalarımız, hayat boyu her daim izini sürdüğümüz yol göstericilerimizdir. Bizleri bütün imkânlarını seferber ederek koruyup kollayan babalarımız, kimi zaman koruyucu gölgesine sığındığımız koca bir çınar, kimi zaman hiç tereddüt etmeden sırtımızı yasladığımız koca bir dağ olmuşlardır.

Babaların tek isteği evlatlarına iyi bir istikbal hazırlayabilmek, evlatlarının muvaffakiyetleriyle gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir. Babalar günü vesilesi ile de başta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarımız çalışanları olmak üzere bütün babaların bu anlamlı günlerini kutluyor, aileleriyle birlikte sıhhatli, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.