…
27 Şubat 2020, Perşembe Kırşehir, Türkiye

İl Müdürümüz Ramazan Baykara Regaip Kandili Mesajı Yayımladı.


İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara, Regaip Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

İl Müdürümüz mesajında, “Yüce Allah’ın tüm insanlığa rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği ve Aziz Milletimizin “Üç Aylar” diyerek özel bir önem verdiği Recep, Şaban ve Ramazan aylarının taçlanacağı Regaip Kandili’ne bir kez daha ulaşmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Dünya işlerinin ağırlığından bunalan ruhlarımızı dinlendirmek, Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli fırsat olan üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde istifade etmeliyiz. Bu anlamda değerlendirmemiz gereken önemli gecelerden birisi de bu gece idrak edeceğimiz, af ve merhametin müjdecisi Regaip Kandili’dir. Bu geceyi, Peygamber Efendimiz (SAV)’in “Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaip gecesi, Şaban’ın 15. gecesi, Cuma, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gecesi.” hadis-i şerifinin de bilincinde olarak bol dua ve ibadet ile değerlendirmeliyiz Kur'an, sünnet gibi eşsiz kaynaklara ve köklü bir medeniyete sahip bizler isteklerimizi hakka ve hakikate yöneltmeliyiz.”

Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olması temennisiyle, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm Kırşehirli hemşerilerimizin Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum.