…
…
…
03 Temmuz 2019, Çarşamba

İl Müdürümüz Ramazan Baykara Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı Makamında Ziyaret Etti


İlimizde ikinci kez göreve atanan Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ramazan Baykara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette İl Müdürümüz Ramazan Baykara Müdürlüğümüz, “Geçmişte güzel işler yapıldı ve bundan sonrada ivme kazanarak devam edecektir. Kurum ve kuruluşlarımıza göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve işbirliğine yönelik teklifleri için tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyoruz. ifadelerini kullandı. Bağlı kuruluşlarımızın görev alanları hakkında bilgiler vererek, kuruluş iş ve işlemlerinde mevcut durumu, yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve benzeri konular hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sonunda İl Müdürümüz Ramazan Baykara Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederek yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim dedi. Ayrıca genel sekreter Sayın Mehmet Zeki Küçük’e nezaket ziyaretinde bulunuldu. 
Ziyarette, İl Müdürümüz Ramazan Baykara’ya İl Müdür Yardımcılarımız Abdullah Kömürcüoğlu, Nihat Kangal, Zafer Yiğit, Şube Müdürü Banu Tütüncü, Kuruluş Müdürlerimizden Recep Yıldırım, Hatice Durgun ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Atakan Alan eşlik ettiler.