…
23 Kasım 2020, Pazartesi Kırşehir, Türkiye

İl Müdürümüz Ramazan Baykara’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı.


Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ramazan Baykara, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara yayınladığı mesajda, “İlk emri 'Oku' olan yüce kitabımız Kuran’ı Kerim bizlere, ilim tahsilini öncelikli tavsiye olarak sunmuştur. Öğretmenlerimiz her bir öğrencisini ayrı ayrı keşfederek zihinlerde yeni bir ufuk açan, verdiği onurlu çaba yarınların güvencesi ve gururu olacaktır. Gençlerimiz, vatan millet sevgisiyle fedakârca görevini yerine getiren öğretmenlerimizin elinde yetişecek ve yarını şekillendirecektir.

Bugün, bütün dünyayı etkisi altına alan covid19 salgını nedeni ile eğitim öğretim faaliyetlerinin büyük çoğunluğu uzaktan yapılsa da hala devam etmekte olup; eğitimlerin, öğrencilerimizin çok özlediği okullarında yakın zamanda tekrar verileceğine inanıyorum. Müdürlüğümüzde görev yapan, öğretmeyi meslek edinen ve bunu bir yaşam şekli olarak benimseyen, hayatımızın her aşamasında rehberliğiyle yolumuza ışık tutan, öğretmek için bir öğretmen edası ile canla başla çalışan bütün meslek elemanlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevi başında bölücü terör örgütü tarafından gerçekleşen saldırılar sonucu şehadet makamına ulaşarak şehit olan, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.