…
18 Eylül 2020, Cuma Türkiye, Kırşehir

İl Müdürümüz Ramazan Baykara’nın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı.


Kırşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ramazan Baykara 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara mesajında " Vatanımıza ve milletimizin refahına göz dikmiş düşmanların ve iş birlikçilerinin yapmış oldukları her türlü hain girişimi, canı pahasına bozguna uğratan gazilerimiz, almış oldukları bu nişanı ömür boyu gururla taşımaktadır. Ülkemiz ve milletimiz için her türlü fedakarlığı gösteren gazilerimizin değerinin anlaşılması ve hak ettikleri şekilde övgü ve minnetle anılmaları açısından, 19 Eylül Gaziler Günü ayrı bir önem taşımaktadır.

Dünyanın en güçlü Devletlerine karşı, Çanakkale’de,  Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kore’de, Kıbrıs’ta, Bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadelede, 15 Temmuz hain darbe girişimde, Sınır Ötesi harekâtlarında vatanımızın ve milletimizin bekası için çok önemli başarılar elde edilmiştir. Şehit ve gazilerimizin bizlere bıraktıkları bu emanetin çocuklarımıza bırakılması için yine aynı cesaret ve kararlılıkla korunması gerektiğinin bilincindeyiz.

Gazilerimizin anıldığı bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilik nişanını gururla taşıyan tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.