…
08 Kasım 2019, Cuma Kırşehir, Türkiye

İl Müdürümüz Ramazan Baykara Mevlid Kandili Vesilesi ile Bir Mesaj Yayımladı.


İl Müdürümüz Ramazan Baykara yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kandiller, öncelikle kendimizi hesaba çektiğimiz, Rabb’imize verdiğimiz sözlerimizi gözden geçirdiğimiz, kalplerimizin çok daha yumuşadığı ve Yüce Allah’a yaklaştığımız kutlu gecelerdir. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in dünyaya teşriflerini coşkuyla kutladığımız bu mübarek gecede, insanlığa sorumluluk ve görevlerini hatırlatan son peygamberimize duyduğumuz derin hürmet ve muhabbetimizin hiçbir zaman eksik olmamasını ve onun yolundan bir an olsun ayrılmamayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.

Hak ve hakikati, insaf ve vicdanı, adalet ve fazileti, sabır ve hoşgörüyü bizzat yaşayarak gösteren Peygamber Efendimiz’e layık birer ümmet olarak bizlere düşen ilk vazife, onu doğru tanıyıp doğru anlamaktır. Onu doğru tanıyıp doğru anlamak ise öncelikle yaratılışın gaye ve hikmetini, insanî ve ahlâkî değerleri ve onun hayata bakışını anlamaktan geçer.

Bu mübarek gecenin anlamına ve önemine vakıf olabilmek temennisi ile tüm İslam aleminin, Mevlid Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim dedi.