…
07 Nisan 2020, Salı Kırşehir, Türkiye

İl Müdürümüz Ramazan Baykara Berat Kandili Mesajı Yayımladı.


İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara, Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

İl Müdürümüz mesajında, “Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili, aynı zamanda can taşıyan her varlığa merhametin, Allah’a inancımızın ve teslimiyetimizin de sembolüdür. Bu mübarek gün ve gecelerimiz bizleri içsel hesap yapmaya, günah ve sevaplarımızı da düşünmeye sevk ederken, insanlığı da sorgulatan özel günlerdir.

Bugün, ülkemiz ve tüm dünya küresel salgın bir hastalıkla mücadele etmektedir. Ölümlü vakaların görüldüğü bu zor günlerde inancımız yanında çabalarımızın, tedbirimizin ve sabrımızın da çok önemli olduğunu unutmamalıyız. Bu salgın, millet olarak tarihimizde gördüğümüz ilk salgın değildir. Millet olarak önceki zorlukları atlattığımız gibi bunu da hep birlikte atlatacağımıza inancımız tamdır.

Berat Kandili’nin dünyanın ortak problemi olan ölümcül virüsle olan savaşımızda tüm insanlığın berata ermesine vesile olmasını diler; bu mübarek gecede gelecek nesillere yaşanabilir bir dünyanın tesisini temenni ederim” dedi.

Diliyoruz ki Allah “Esirgeyen” sıfatıyla ülkemizi, İslam Dünyasını ve bütün insanlığı esenliğe eriştirsin; sağlık çalışanlarımızın ve bu mücadeleye destek hizmeti sağlayan bütün personellerimizin güçlerini, başarılarını artırsın.

Ramazan ayına her türlü dert, endişe ve hastalıktan arınmış olarak sağlıkla girebilmeyi yüce Allah’tan niyaz eder; Berat Kandilinizi tebrik ederim.