…
…
…
…
…
…
…
22 Haziran 2020, Pazartesi Kırşehir, Türkiye

İl Müdürümüz Ramazan Baykara Babalar Günü Vesilesi İle Huzurevimizde Kalan Büyüklerimizi Ziyaret Etti.


Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara, Babalar Günü Kutlama Programı kapsamında huzur evimizi ziyaret ederek burada bulunan yaşlıların babalar gününü kutladı.

İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara, Sayın Valimiz İbrahim Akın Huzurevimizde kalan değerli babalarımızı unutmadı. Sayın Valimiz, değerli babalarımızı görüntülü olarak arayarak günlerini kutladı ve sohbet ettiler. Huzurevimizde on dört gün vardiyada görev alan erkek personellere teşekkür etti. Ayrıca Sayın Valimiz ve eşi Hanımefendi hediyeler göndererek yaşlı babalarımızın gönüllerini aldılar. Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendinin ve Genel Müdürümüzün selamlarını kendilerine ilettik.

İl Müdürümüz “Karşılıksız sevgiyle evlatlarına sarılan babalarımızın hakkını ödeyemeyiz. Bizi dünyaya getiren her türlü fedakarlığa katlanan babalarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Rahmetli olan babalarımızın ve annelerimizin mekânları cennet olsun, Yüce Rabbim hepsinin günahlarını affetsin. Bütün personellerimizin itinalı davrandıklarını, analarımızı ve babalarımızı üzmeyerek onlara konforlu bir yaşam sunduklarını görüyorum, biliyorum. Allah yaşlılarımıza hizmet eden herkesten razı olsun. Bu özel günde babalarımızın ellerinden öpüyor, burada bulunan babaların yanı sıra tüm babalarımızın Babalar Günü’nü bir kez daha tebrik ediyorum.” dedi.