…
31 Aralık 2019, Salı Kırşehir, Türkiye

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ramazan Baykara’nın Yeni Yıl Mesajı.


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ramazan Baykara, yeni yıl vesilesi ile yayımladığı mesajında 2020 yılında sevgi, barış ve hoşgörü ortamının hâkim olduğu bir yıl geçiririz" dedi.

  İl Müdürümüz Ramazan Baykara; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü idari kadrosuyla ve tüm çalışma arkadaşlarımızla yarınlara ümitle bakan, güzel, sağlam ve dinamik bir birliktelik oluşturduklarını söyleyerek, çalışma alanlarımızın zorlukları ve dezavantajlarına rağmen tüm çalışanlarımızın emeği ile verimli bir yılı daha geride bıraktık.  Bu yolda ulaşmak istediğimiz ilk hedef,  muhtaç ve dezavantajlı durumda olan çocuk, kadın, yaşlı, engelli,  şehit yakınları,  gaziler ve ailelere ulaşıp onlara hizmet sunmak ve bu sayede topluma mutlu ve güçlü bireyler, aileler kazandırmaktır.  Bu meşakkatli yolda,  müreffeh bir toplum yaratma ve tüm toplumu kucaklayan bir hizmet anlayışından hiç vazgeçmedik.  Hepimizin sahip olduğu çalışma ruhu ve heyecanı önümüzdeki yıllarda da sürecektir. Bu ruh,  birlikte daha aydınlık bir geleceğe ulaşmamızın anahtarıdır.

            İlimizin kamu hizmetlerinin en iyi kalitede, verimli ve süratli bir şekilde sunulması için, tüm kuruluşlarımızca sürdürülen gayret ve çalışmalar, inanıyorum ki 2020 yılında da birlik beraberlik içerisinde sürdürülecektir. 2020 yılının hemşerilerimize hizmet sunma noktasında özveri, emek ve gayretle görev yapan tüm kamu personellerimize, ailelerine, hemşerilerimiz ve milletimize sağlık ve esenlik getirmesini diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.