…
10 Aralık 2019, Salı Kırşehir, Türkiye

AÇSH İl Müdürümüz Ramazan Baykara’nın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı.


İl Müdürümüz Ramazan Baykara 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara mesajında; “Tarih boyunca medeniyetin gelişimi insanın hakkının ve hukukunun gelişimi ile de doğru orantılı olmuştur. Kabul edilişinin 71. yıl dönümünü idrak ettiğimiz “Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Bildirisi” de medeniyet tarihimizdeki en son dönüm noktalarından biri olmuştur.

 Bildirinin ilk imzacılarından olan Türkiye,  gerek ulusal gerekse uluslararası hadiselerde ortaya koyduğu insanlık yanlısı tavırla, bu sahadaki en samimi, en barışçıl ve en medeni uygulayıcılardan biri olarak kendini göstermektedir. Zengin, fakir demeden dil, din, ırk ayrımı yapmadan insan onurunu zedeleyen tüm uygulamaların karşısında olan ülkemiz, mültecilerin ve mazlum coğrafyalardaki çaresiz insanların her zaman yanında olmuştur. Türkiye, bütün insanların insanca yaşam hakkını koruma noktasındaki asil duruşunu bugün olduğu gibi gelecekte de devam ettirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kırşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak bizler de “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü” kutluyor, insan hak ve özgürlüklerinin toplumdaki her bir birey için korunduğu ve hayata geçirildiği bir dünyayı destekliyoruz” dedi.