…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Mart 2021, Pazartesi Kırşehir, Türkiye

18 Mart Şehitler Günü nedeniyle, Müdürlüğümüz toplantı salonunda etkinlik düzenlendi.


İl Müdürlüğümüze bağlı olarak hizmet veren çocuk kuruluşlarımızda koruma ve bakım altında bulunan , geleceğimizin bekçileri olan çocuklarımız tarafından bir anma programı düzenlendi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinliğe İl Müdürümüz Ramazan Baykara ve Eşi Münüre Baykara, İl Müdür Yardımcılarımız Abdullah Kömürcüoğlu, Zafer Yiğit, Şube Müdürlerimiz Banu Torun Tütüncü, Mehmet Özdaş ,Kuruluş Müdürlerimiz, Personellerimiz ve hizmet alan evlatlarımız katıldı.
Açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Ramazan Baykara “Sevgili gençler, başta hitabım sizedir. Türk dünyasında ve Türk tarihinde dönüm noktaları vardır. Malazgirt Savaşı, İstanbul’un Fethi, Sakarya Meydan Muharebesi gibi yüzlerce zafere imza atarak arkasında zulüm bırakmayan tek millet Türk milletidir. Bu dönüm noktalarının en büyüklerinden bir tanesi de Çanakkale Zaferimizdir. Her karış toprağı bizim için kutsal olan vatan topraklarımız, milletimizin sahip olduğu en kıymetli varlıktır ve onu korumak da her Türk evladının asli görevidir. Ülkemiz bugün belirlediği hedefler dâhilinde yol alıyor, büyümeye ve gelişmeye devam ediyorsa bu elbette o gün kazanılan zaferin sayesindedir. O gün kazanılan zafer sayesinde aldığımız güç ve ilhamla aziz milletimiz, ülkemize yönelen her türlü tehdide karşı koyacak, bizlere bıraktığınız emaneti tüm varlığıyla korumaya ve yüceltmeye devam edecektir .”diyen Baykara, sözlerine “Çanakkale Zaferi olağanüstü bir zaferdir. Her genç Çanakkale’yi mutlaka görmelidir. Aziz milletimizin, bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü korumak için verdiği her mücadele onun vatansever kimliğinin bir göstergesidir. Milletimiz, tarih boyunca zaman zaman zor süreçlerden geçse de, her zaman hür ve onurlu bir yaşam için mücadele vermiş, birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelerek değerlerimizden asla taviz vermemiştir. “ diyerek son verdi.
Anma programı çocuklarımız tarafından hazırlanan slayt gösterisi, şiir dinletileri, kısa film ve koro dinletisinin ardından İl Müdürümüz Ramazan Baykara tarafından emeği geçen çocuklarımıza Teşekkür Belgelerinin takdimi ile sona erdi.