…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Ekim 2019, Salı Kırşehir, Türkiye

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlama Programı Gerçekleştirildi.


1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolaysıyla kutlama programı Müdürlüğümüze bağlı Kırşehir Huzurevimizde gerçekleştirildi.

Yaşlılar Günü vesilesi ile Huzurevimizde düzenlenen programa Valimizin eşi Sayın Saliha Akın’a İl Müdürümüz Ramazan Baykara İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürümüz ve Kuruluş idarecilerimiz eşlik etti.

Programda Sayın Saliha Akın yaşlılarımızla birebir sohbet etmesinin ardından konuşmasında; “Yaşlılarımızın öncelikle ailelerinin yanında aile sıcaklığında yaşamaları en büyük dileğimizdir. Ancak bunun mümkün olmaması halinde ise aile sıcaklığının kuruluş ortamında sağlanması öncelikli hedefimizdir. Amacımız toplumsal değer yargılarımız arasında yer alan yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde sosyal hizmet alanlarına taşımaktır. Devletimizin sağladığı imkânlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak öncelikli hedefimizdir.

Geçmişten günümüze bizlere saygı sevgi çerçevesinde hayat boyu tecrübelerini ve kültürlerini nesilden nesile aktaran, gençlerimizin de doğru bir şekilde yetişmesine, büyümesine ışık tutan tüm yaşlılarımıza “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” münasebetiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.