…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2024, Cuma kırklareli

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Valiliğimiz bünyesinde görev yapan kadın yöneticilerimiz arasında “Kadınlar Bocce Turnuvası” düzenlendi.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Valiliğimiz bünyesinde görev yapan kadın yöneticilerimiz arasında “Kadınlar Bocce Turnuvası” düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın yöneticilerimiz arasında 07.03.2024 tarihinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Spor Salonunda “Kadınlar Bocce Turnuvası” düzenlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ’ın açılış konuşmasıyla başlayan turnuvamızda İl Müdürümüz: “Toplumun en değerli varlığı kadınlar ve çocuklardır. Kadın, toplumu geleceğe hazırlayandır. Bir milletin gelişmişlik seviyesi kadına verilen değer ile ölçülmektedir. Çünkü kadın hayatımızın her alanına yön veren, geleceğimizi emanet edeceğimiz, çocuklarımızı doğuran, büyüten ilk öğretmenleridir.

Yaşamımızın her anında yanımızda bulunan sevginin, şefkatin, merhametin, sabrın, ve fakarlığın, üretmenin ve geleceğin adı olan fedakar kadınlarımızın ”8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, düzenlenmekte olan turnuvamızda kazananın dostluk olmasını diliyorum.” dileklerinde bulundu.  

“Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye” mottomuzla başlayan Bocce Turnuvamız Bocce antrenörümüz Işıl ÖNCE hakemliğinde ve İlimizin Başarılı Kadın Yöneticilerinin katılımıyla devam etti. 

Turnuvamızda İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Çiğdem CERİT, Kırklareli Kadın Konukevi Müdürü Gülten KAYNAK ve İl Emniyet Müdürlüğü Polis Memuru Arife DEMİREL’den oluşan Kırmızı takımın birinci olması sonucu Vali Yardımcımız Sayın Tanju ÇANAKCIOĞLU’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tebrik konuşmasının ardından pasta kesimi gerçekleştirildi. Dostane geçen turnuvamızın ardından fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler ve “Kadınlar Bocce Turnuvası” oyuncularımıza hediyeleri verildi.

Söz konusu turnuvamızın düzenlenmesine öncülük eden Kırklareli Valimiz Sayın Birol EKİCİ’ye, turnuvamıza teşrif eden Vali Yardımcımız Sayın Tanju ÇANAKCIOĞLU’na, Pehlivanköy Kaymakamı Fatma BALLI’ya, İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Çiğdem CERİT’e, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal LİLİYAR ÖZEFSUN’a, İl Müftü Yardımcısı Hatun ÖZMEN’e, Kırklareli Üniversitesi Kadın Çalışmaları ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU’na, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Remziye ALGIN’a, Aile ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nargiza KÖKSAL’a, Kırklareli Kadın Konukevi Müdürü Gülten KAYNAK’a, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım veRehabilitasyon Merkezi Kuruluş Müdürü Navruz Gülşah DRİN’e, İl Emniyet Müdürlüğü Polis Memuru Arife DEMİREL’e, İl Jandarma Komutanlığı J.Asb.Çvş.Tuğçe YILMAZ ARIKAN’a, Kırklareli Huzurevinden Şerife ÇETİN’e ve bizlere destek olan Kırklareli Huzurevi Bocce takımına Kadınlar Bocce Turnuvamıza katkılarından dolayı teşekkür  ederiz.