…
…
…
…
12 Şubat 2020, Çarşamba Melikgazi/Kayseri

Özel Bakım Merkezleri 2020 Yılı 1. Değerlendirme Toplantısı Yapıldı


İlimizde İl Müdürlüğümüz denetiminde faaliyet göstermekte olan Özel Bakım Merkezlerinin 2020 Yılı 1.Değerlendirme toplantısı bakım merkezlerinin kurucu ve sorumlu müdürlerinin katılımları ile 12.02.2020 tarihinde Özel İhtisas Bakım Merkezi toplantı salonunda İl Müdürümüz Nevzat ÖZER’in başkanlığında yapıldı.

Değerlendirme toplantısının açılış konuşmasında İl Müdürümüz Sayın Nevzat ÖZER bakanlık olarak faaliyet gösterdiğimiz alanların hepsine büyük önem verdiğimiz gibi, engelli ve yaşlı hizmetleri alanına ayrıca önem vermekte olup, bakım merkezlerimizde kalan engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın sadece bakım hizmeti almalarını sağlamayıp, onların sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetlere katılımlarını önemsiyoruz dedi. Ayrıca bakım merkezlerimizin iş ve işleyişleri hakkında her zaman yanlarında olup, rehberlik edeceğimizi belirtiyor, toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Gündemdeki konuların görüşüldüğü değerlendirme toplantısında Özel Bakım Merkezlerimizin talepleri dinlenerek, hizmet standartlarının iyileştirilmesi konusunda rehberlik yapıldı. Karşılaşılan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile toplantı sona erdi.