…
…
…
…
…
…
27 Şubat 2020, Perşembe Melikgazi/Kayseri

Kuruluş Müdürleri Şubat Ayı Toplantısı Yapıldı


     Şubat ayı Kuruluş Müdürleri toplantısı, 27.02.2020 tarihinde bağlı kuruluşumuz 75. Yıl İstikbal Rehabilitasyon ve ADM Müdürlüğümüz toplantı salonunda İl Müdürümüz Nevzat ÖZER’in başkanlığında İl müdür yardımcılarımız, kuruluş müdürlerimiz, kuruluş müdür yardımcılarımız, kurum avukatlarımız ve birim personellerinin katılımları ile yapıldı.

   Kuruluş Müdürleri şubat ayı toplantısının açılış konuşmasında İl Müdürümüz Sayın Nevzat ÖZER bakanlık olarak faaliyet gösterdiğimiz alanlarda (Engelli, yaşlı, çocuk, kadın, şehit ve gazi) işlemlerini yürüten personellerimizin mevzuatlara uygun hareket ederken özellikle dezavantajlı vatandaşlarımız ile iletişime geçerken duygudaşlık yaparak hizmet vermeye çalışmalarını, psiko-sosyal yönden desteklemelerini, boşanma süreci danışmanlığı, kadına karşı şiddetin önlenmesi ve cinsel istismar ve mahremiyet konularında da yapılan eğitimlere hız verilmesini isteyerek, toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum dileyerek sözlerini tamamladı.

Gündemdeki konuların görüşüldüğü kuruluş müdürleri şubat ayı toplantısı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması sona erdi.