…
…
…
…
…
12 Ağustos 2021, Perşembe Melikgazi/Kayseri

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele lV.Ulusal Eylem Planı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı


30 Haziran 2021 tarihinde yürürlüğe giren Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele lV.Ulusal  Eylem Planı kapsamında Kayseri İl Müftülüğü konferans salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Bilgilendirme toplantısına İl Müdürümüz Sayın Cüneyd ÖZDEMİR, İl Müftümüz Mehmet İZCİ, Kadın Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürümüz Mahmut KOÇ, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Mete KURT ve İl Müftülüğü personeli katılmıştır.

İl Müdürümüz Cüneyd ÖZDEMİR bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasında; Şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını, kadim kültürümüzde ve dinimizde buna yer olmadığına, kurumlar arası işbirliği ile Kadına Yönelik Şiddet Mücadelede IV. Ulusal Eylem planında atfedilen meselelere koordineli bir şekilde hareket edilerek çözüm bulmaya gayret edeceklerini, ifade etti.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü personellerimiz, Hemşire Hicran PEKÇETİN ile Psikolog Esra ÇELİK, lV. Ulusal Eylem planının, amaç, hedef, strateji ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumlarını gerçekleştirdi.