…
…
…
…
…
14 Haziran 2019, Cuma

HAZİRAN AYI KURULUŞ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI


İl Müdürümüz Sayın Nevzat ÖZER Başkanlığında, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen  Kuruluş Müdürleri değerlendirme toplantısı, 13.06.2019 tarihinde Develi Kezban İbrahim Kocatürk Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Toplantı salonunda, İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ve  Kuruluş  Müdürlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
İl Müdürümüz Sayın Nevzat ÖZER, Bakanlığımızın ve İl Müdürlüğümüzün hizmet verdiği alanların hassasiyetine vurgu yaparak,  2019 yılı içerisinde yapılacak proejeler, yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belirlenen gündem maddelerinin dışında İl Müdürlüğümüz ve bağlı Kuruluşlarımızda yürütülen hizmetlerin genel değerlendirmesi yapılarak, çözüm öneri ve görüş alışverişinde bulunularak toplantı dilek ve temennilerle son buldu.
Toplantı sonrası Develi Kaymakamımız Murat DURU makamında İl Müdürümüz Nevzat ÖZER ve yardımcıları tarafından ziyaret edilerek, Develi Kezban İbrahim Kocatürk Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar hakkında Develi Kaymakamımız Murat DURU’ ya  bilgi verilmiştir.