…
30 Eylül 2021, Perşembe Melikgazi/Kayseri

2021 Yılı Eylül Ayı Kuruluş Müdürleri Toplantısı Yapıldı


Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Cüneyd Özdemir’in başkanlığında, il müdür yardımcılarımız, şube müdürlerimiz ve kuruluş müdürlerimizin katılımlarıyla 2021 Yılı Eylül Ayı Kuruluş Müdürleri Toplantısı yapılmıştır.

Toplantıda; her ay düzenli olarak yapılmakta olup toplantıda gündemde yer alan konular görüşülerek, kuruluşlarda bir önceki ay yapılan çalışmaların ve alınan kararların uygulamaya geçip geçmediği, kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması açısından önem arz etmekte olduğu, pandemi süreci sonrası kontrollü sosyal hayat döneminde 2021-2022 eğitim öğretim yılına başlayan çocuklarımızın eğitim süreçlerinin takibi, personel durumu ile  bağlı kuruluşlarımızın  hizmetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

İl Müdürümüz Cüneyd Özdemir toplantıda; Eylül ayı içerisinde kuruluşlarımız tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak olan faaliyetlerin önemine vurgu yaparak, milli ve manevi günlerin özellikle çocuk kuruluşlarımızda hizmet alanla için önemli olduğunu söyledi. Ayrıca personellerimizin, pandemi kurallarına uygun davranmasının hizmetlerimizin aksamadan devam etmesi açısından çok önemli olduğunu hatırlattı.