…
…
…
…
…
…
…
…
13 Mart 2021, Cumartesi Kastamonu

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi Genel Kurulu Yapıldı


Valimiz Sayın Avni Çakır ile Eşi Bahar Hanım ile birlikte Kastamonu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdullah Savaş ve Eşi Hatice Hanım Yolkonak İzcilik ve Eğitim Merkezi toplantı salonunda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi 4. Olağan genel kurul toplantısına katılarak şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle bir araya geldi.

İl Müdürümüz Abdullah Savaş genel kurulda yaptığı konuşmasının başında Kastamonu' ya geldiği ilk günden bu tarafa verdikleri destek için Valimiz Sayın Avni Çakır’a şükranlarını arz ettiği konuşmasında "Bazen yorulmuyor musunuz diyorlar, gülümsüyorum. Bilmiyorlar ki bizim yaptığımız fedakarlığın aslında çokta büyük olmadığını, bu ülke için şehadete koşan insanların fedakârlığı ile kıyaslanamayacağını... Fahriye Annemizin, Zehra annemizin, Ahmet Abinin, Kaya abinin hakkını nasıl öderiz. Onun için yorulmadan, duraksamadan elimizden geldiğince çok çalışmaya gayret ediyoruz. Belki bu pandemi döneminde son bir yıldır çok fazla bir araya gelemedik ama sizler bizim her daim yanınızda olduğumuzu, Allah (c.c.) ömür verdiği sürece de yanınızda olmaya çalışacağımızı biliyorsunuz. Biz de sizin dualarınızda olduğumuzu biliyoruz. Sizlerden Allah (c.c.) razı olsun.

Biliyorsunuz Türkiye sadece Türkiye değildir, tüm dünya mazlumlarının umududur. Kastamonu’da hiçbir zaman sadece Kastamonu olmamıştır. Ülkemizin kaderini etkileyecek her olayda her zaman en önde olmuş bir şehirdir. Tıpkı bundan 106 yıl önce Çanakkale’de olduğu gibi, kurtuluş savaşında olduğu gibi, 15 Temmuz da olduğu gibi... Bütün dünya biliyor ki, biz birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olmaya devam ettiğimiz sürece Allah’ın izniyle, dünyada hiçbir güç bizimle baş edemez"  dedi.