…
…
…
…
…
…
…
19 Ocak 2024, Cuma Kastamonu ASHİM

Şehit Yakınlarımız ve Gazilerimizden Anlamlı Ziyaret


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Dursun Kan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, Derneklerin Yönetim Kurulu üyeleri İl Müdürümüzü ziyaret etti. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Dursun Kan, İl Müdürümüze plaket takdim etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu ise Kastamonu'da Kıbrıs gazilerinin anılarının bulunduğu kitabı hediye etti.

İl Müdürümüz Harun Köksalan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kastamonu'nun, vatan ihtiyaç duyduğunda her zaman cepheye ön saflarda koşmuş, en fazla şehit, gazi vermiş illerden olduğunu ve vatanımızı bize yurt yapan, tarihimize yön veren, topraklarımızı korumak uğruna şehadeti göze alan, vatanımız, bayrağımız, milletimiz, istiklalimiz ve istikbalimiz için ahirete irtihal etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve büyük bir minnetle anıyor, dernek başkanları ve yöneticilerinin şahsında tüm şehit yakınlarımıza ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.